Портал  Общественного  Транспорта  Украины                                        Портал  Громадського     Транспорту  України

Главная | | Регистрация | Вход
Четвер, 28.03.2024, 14:13
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Фотофакти
У Павлограді з'явилась нова модель Рути. У Павлограді з'явилась нова модель Рути
Форма входа
Календарь
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Просмотры
Главная » 2011 » Серпень » 17 » Кам'янець-Подільський: огляд міського транспорту-2011. ОНОВЛЕНО!
20:36
Кам'янець-Подільський: огляд міського транспорту-2011. ОНОВЛЕНО!
Вже традиційно влітку управлінням доріг та інфраструктури Кам'янець-Подільської міської ради проводиться санітарний огляд маршрутних транспортних засобів, що працюють на міських маршрутах та щоденно перевозять кам'янчан. 17 серпня вже другий день поспіль представники управління, перевізників та громадської ради ретельно оглядають санітарний та естетичний стан маршруток.
Огляд розпочався о 10:00 ранку на території АТП по Хмельницькому шосе. Водії гідно підготувалися - від мікроавтобусів віяло "свіжим ароматом" фарби, проте були і прикрі випадки, коли автомобілі були у неналежному стані. Таких перевізників відправили виправляти недоліки та зобов'язали пройти повторний огляд до кінця місяця.

П.С. Радісна новина для кам'янчан - майже всі, і перевізники і влада, в один голос повторюють,що вже наступного року "Газелей" не буде... 

Детальний фотозвіт із огляду міського транспорту можна переглянути тут.


18 серпня на базі СТО на проспекті Грушевського проходив третій день санітарного огляду міського транспорту Кам'янця-Подільського. Огляд пройшло більше 100 мікроавтобусів, більша частина з яких входить у спілку приватних перевізників вантажо-пасажирського транспорту, у якій головує пан Чайковський. Транспортні засоби, що входять в Спілку переважно обслуговують маршрути №3, 5, 6, 7, 8. Рівень автомобілів, що працюють у спілці набагато вищий, ніж у інших перевізників - скотчем автомобілів тут не ремонтують.

Переглянути фотозвіт третього дня огляду.


Просмотров: 2020 | Добавил: Trofimoff | Рейтинг: 4.2/4
Всего комментариев: 5
5 Попова Татьяна Владимировна  
0
шкода, що не можу викласти це фото.

4 Попова Татьяна Владимировна  
0
Тема маршрутних таксі в нашому місті дуже болюча. Стан маршруток залишає бажати кращого! Але те, з чим я зіткнулась 25.08.2011 переповнило моє терпіння. І так, все по- порядку...
25.08.2011 я сіла в маршрутку № 8 № ВХ 07-93 АІ. Перше, що мене вразило - температура повітря в ній. Жодне вікно не відкривалося, люк заварений. На вікнах наклейки, через що в салоні темно. Люди, що підходили до неї, не поспішали сідати, ми чекали хвилин 30, поки набереться необхідна кількість "екстрималів". Сідали ті, хто поспішав. Як тільки маршрутка поїхала, стало ще гірше! Сидіння хиталися, бо не прикручені до підлоги. Щоб не впасти - пасажири міцно тримали їх в своїх руках. Двері сильно грюкали, бо не щільно прилягали до авто. Як тільки очі звикли до темряви, я роздивилася салон. Страшенний бруд, сміття і болото. Сидіння вимащені. Я зіпсувала одяг мазутою. Пасажири, що сиділи в кінці, "підлітали" до самого верху, наче на американських гірках. Підлога застелена клаптями ленолеуму, який задирається по краям. І тут терпіння пасажирів лопнуло, вони почали скаржитись водію, але краще б вони цього не робили. Водій, аби не чути їх, увімкнув музику так гучно, що жоден з пасажирів не чув власного крику. Водій не реагував на вимогу пасажирів вимкнути музику. В салоні знаходилась дитина, яка зайшлася плачем, але її через музику теж не було чути. Нарешті я дочекалась своєї зупинки! Я залишилась жива! Але сьогодні 26.08.2011 я знову чекала на маршрутку, і знову ця сама машина. Сьогодні шофер набрав повний салон пасажирів і ремонтував авто... Колесо відвалюється!!! Жах! коли вже наведуть порядок з маршрутними перевезеннями у нашому місті? Чи потрібна якась трагедія? Так до неї не далеко... Я сфотографувала горе - водія, який ремонтує колесо, в той час у нього повний салон пасажирів... А чи їм пощастить?!

2 Trofimoff  
0
Просто конкурс на перевезення перенесли у 2010 на 2012 рік.

3 Ole  
0
Зрозуміло.
Тепер будем надіятись що нічого не зміниться. smile

1 Ole  
0
biggrin Ура "Газелей" не буде !!!!!!!!!!
Головне щоб дотримали слова, а то я памятаю казали що 2011 вже не буде! sad

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Нове на сайті/NEW
ОНОВЛЕННЯ НА САЙТІ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ МІСЬКИЙ ТРАНСПОРТ м. БРОВАРИ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ АВТОБУСНІ МАРШРУТИ м. КРЕМЕНЧУК!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ Чернівецькі автобуси!
  • Відео
    - -
    Друзья сайта
  • Пассажирский транспорт Севастополя
  • Официальный сайт транспортной компании ОАО "Севертранс" (г.Одесса)
  • Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Львівський Електротранспорт Городской транспорт Новочеркасска Хмельницьке комунальне підприємство Хмельницькелектротранс Сайт о транспортной жизни Луганска. Детальная информация о трамвае: маршруты, схемы движения, расписания, информация о подвижном составе и многое другое.
    Транспорт Харькова
    Новини Полтавщини

    Pavel Trofimoff © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz