Портал  Общественного  Транспорта  Украины                                        Портал  Громадського     Транспорту  України

Главная | | Регистрация | Вход
Субота, 20.04.2024, 14:28
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Фотофакти
У Павлограді з'явилась нова модель Рути. У Павлограді з'явилась нова модель Рути
Форма входа
Календарь
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Просмотры
Главная » 2012 » Березень » 10 » Київ: на маршрути громадського транспорту вийшли близько 100 нових автобусів та тролейбусів.
19:26
Київ: на маршрути громадського транспорту вийшли близько 100 нових автобусів та тролейбусів.
Вранці 6 березня на автошляхи міста Києва вийшли близько 100 нових автобусів та тролейбусів. Сигнал до відправлення у перший маршрут водії нового рухомого складу отримали від голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова.

«Це фактично перший практичний крок щодо реалізації наших програм з покращення стану громадського транспорту в Києві. Сьогодні ми випускаємо на лінію перші 100 одиниць нової техніки. Протягом весни, щомісяця ми отримуватимемо також близько 100 нових машин. Ми плануємо, що до початку Євро-2012 ми отримаємо і випустимо на лінії 400-450 нових автобусів та тролейбусів», – сказав Олександр Попов.

Так, додатково до існуючого рухомого складу, на 17 маршрутів громадського транспорту вийшли 74 автобуси і 26 тролейбусів великої та надвеликої місткості. Збільшили кількість рухомого складу саме на тих маршрутах, які кияни вказали як найбільш завантажені. Фахівцями КП «Київпастранс» була вивчена статистика «транспортних» звернень киян до Call-центру, після чого визначено одинадцять автобусних і шість тролейбусні маршрутів, на які в першу чергу необхідно направити додатковий транспорт.

Так, 100% оновлення рухомого складу з вдосконаленням графіку руху відбулося на автобусному маршруті № 24 (Музей історії ВВВ – пл.Толстого) та тролейбусному маршруті № 14 (Ботанічний сад – Центральний залізничний вокзал).

Шість додаткових нових тролейбусів відсьогодні курсуватимуть маршрутом №3 (Залізничний масив – Палац спорту) (раніше на ньому працювало 12 машин).

На маршрут № 27 (ДБК-3 – ст.м. Петрівка) замість 26 тролейбусів сьогодні вийшло 38. Інтервал руху тут скоротиться до 3-4 хвилин.

На маршруті № 37 кількість тролейбусів збільшилася на 5 одиниць – тепер від вул. Милославської до ст. м. Лісова і в зворотньому напрямку курсуватимуть 18 тролейбусів.

На маршруті № 46 (вул. Милославська – Ленінградська площа) додали 7 нових тролейбусів – відсьогодні маршрутом курсуватиме 20 машин.

Збільшилася на 3 одиниці і кількість рухомого складу, що виходить на тролейбусний маршрут № 41 (ст. м. Святошин – вул. Тулузи) – тепер пасажирів обслуговуватимуть 14 тролейбусів.

На прохання киян нові автобуси вирішено спрямувати в першу чергу на ті маршрути, які пов'язують житлові масиви зі станціями метро або з центром міста.

Так, відразу 9 автобусів надвеликої місткості додали на маршрут №23 (вул. Симиренка – вул. Салютна), де досі працювало всього 5 машин.

14 великих автобусів додатково вийшли на маршрут №69 – тепер від вул. Литвиненко-Вольгемут до ст. м. «Палац спорту» курсуватимуть 24 автобуси.

Ст. м. «Чернігівська» та вул. Басейну за маршрутом №55 тепер з’єднають 14 автобусів – раніше на цей маршрут виходило лише 7 машин.

Від Ботанічного саду до Контрактової площі за маршрутом № 62 рухатиметься 10 автобусів – це вдвічі більше, ніж до цього часу.

На маршрут № 90 (Інтернаціональна площа – вул. Григоровича-Барського) додатково вийшли 6 автобусів (раніше за маршрутом рухалися лише 4 машини).

Додали рухомого складу і на маршрут № 45 – відтепер від ст. м. Харківська до проспекту Григоренка курсуватимуть 17 автобусів, що на 10 більше, ніж раніше.

На маршрут № 21 вийшло додатково 7 автобусів – пасажирів від ст. м. Петрівка до вул. Милославської перевозитимуть 15 великих автобусів. Така ж кількість машин вийшла і маршрут № 101.

Від мінського масиву до ст. м. Мінська також курсуватиме 14 автобусів маршруту № 99 (раніше – 9).

19 автобусів вийшли на маршрут № 102, що пролягає від Виноградару до кінотеатру Братислава. Раніше на цьому маршруті пасажирів обслуговували 16 машин.

«Розширюючи парк рухомого складу громадського транспорту ми, в першу чергу, дбаємо про безпеку киян. Адже, техніка, яка задіяна у пасажирських перевезеннях, є сучасною і абсолютно безпечною. Крім того, заміна транспорту вплине і на екологію міста, адже нові машини обладнані технологіями, які дозволяють зменшувати викид шкідливих речовин в повітря. Також варто зазначити, що ціна на квиток у столичному муніципальному транспорті залишається низькою, що робить цей транспорт доступним абсолютно усім верствам населення, особливо якщо врахувати тих, хто користується правом безкоштовного проїзду. Ми продовжуватимемо роботу зі збільшення громадського транспорту. Я впевнений, що кияни будуть цим задоволені», – сказав Олександр Попов.

Першими пасажирами нових тролейбусів та автобусів стали голови районних у місті Києві державних адміністрації, які поїхали сьогодні на роботу громадським транспортом. Олександр Попов також приїхав до КМДА автобусом, що рухався за маршрутом № 62. Очільник міськдержадміністрації рекомендував усім головам районів та керівникам структурних підрозділів частіше користуватися громадським транспортом.

«Я впевнений, що за деякий час у сфері громадського транспорту відбудуться такі якісні зміни, що користуватися ним стане вигідніше і зручніше, ніж власним авто», – додав Олександр Попов.

Просмотров: 1310 | Добавил: Trofimoff | Теги: київ | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Нове на сайті/NEW
ОНОВЛЕННЯ НА САЙТІ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ МІСЬКИЙ ТРАНСПОРТ м. БРОВАРИ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ АВТОБУСНІ МАРШРУТИ м. КРЕМЕНЧУК!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ Чернівецькі автобуси!
  • Відео
    - -
    Друзья сайта
  • Пассажирский транспорт Севастополя
  • Официальный сайт транспортной компании ОАО "Севертранс" (г.Одесса)
  • Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Львівський Електротранспорт Городской транспорт Новочеркасска Хмельницьке комунальне підприємство Хмельницькелектротранс Сайт о транспортной жизни Луганска. Детальная информация о трамвае: маршруты, схемы движения, расписания, информация о подвижном составе и многое другое.
    Транспорт Харькова
    Новини Полтавщини

    Pavel Trofimoff © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz