Портал  Общественного  Транспорта  Украины                                        Портал  Громадського     Транспорту  України

Главная | | Регистрация | Вход
Четвер, 18.04.2024, 14:54
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Фотофакти
У Павлограді з'явилась нова модель Рути. У Павлограді з'явилась нова модель Рути
Форма входа
Календарь
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Просмотры
Главная » 2011 » Жовтень » 15 » Київ: розклад руху міської електрички та недоліки її роботи.
12:50
Київ: розклад руху міської електрички та недоліки її роботи.
За тиждень користування міською електричкою столичні мешканці визначили сім найбільших проблем нового виду транспорту.

Про це пише "Комсомольська правда".

Зокрема, кияни скаржаться на розклад. Мовляв, замість обіцяних 15-17 хвилин іноді чекають електричку по півгодини, а то й довше.

"5 жовтня електричка, яка відходила від станції "Зеніт" о 19.12, зупинилася між станціями "Лівобережна" і "Дарниця" на 17 хвилин і з "Дарниці" пішла за графіком іншої електрички", - розповів киянин Володимир Селюх.

Він додав, що 6 жовтня на станцію "Лівий берег" електричка приїхала з запізненням у 15 хвилин.

Ще одна проблема – відсутність покажчиків. Кияни кажуть, на станціях складно самому розібратися, як пройти до громадського транспорту.

"Усередині вагонів немає таблиць із розкладом і схемою руху, а вони повинні бути й на українській, і на англійській мовах. Де в інтернеті розклад електричок? Де схеми розташування входів на станцію? Для кого ви її запустили – для себе?", - запитує Вікторія Ільченко.

Дошкуляє людям і те, що у вагонах вони просто не чують оголошення, на яку станцію приїхали.

"Гучномовці у вагонах несправні. З них лунає не голос, а шум, настільки нерозбірливий, що навіть якщо дивишся на папірець зі списком станцій, зрозуміти, яку з них повідомляють, неможливо", - обурилась Ільченко.

Справжнім лихом для літніх людей називають великі щілини – мало не півметра – між платформою і вагонами.

"Дуже страшно заходити у вагон – раптом не дострибну або поїзд рушить. А мені тільки 30 років. Що бабусям-дідусям робити?", - сказав пасажир електрички Іван.

Незадоволені мешканці і часом роботи електрички – лише в ранкові та вечірні голини-пік.

"Враховуючи, що в основному всі станції знаходяться у віддалених районах і транспорт туди ходить украй рідко, особливо після 21.00, хотілося б збільшити тривалість руху електрички, щоб можливо було добратися і вдень, і ввечері до 23.00", - додала киянка Наталя.

Не подобається пасажирам, що туалети, хоч і є, проте не працюють.

Однак чи не найбільше обурила киян брехня влади про те, що електричка об’їжджає Київ за 50 хвилин, адже насправді, щоб об'їхати кільце треба щонайменше 1 годину 20 хвилин, а то і півтори години.

РОЗКЛАД РУХУ МІСЬКОЇ КІЛЬЦЕВОЇ ЕЛЕКТРИЧКИ У КИЄВІ

(для перегляду потрібно клікнути на зображення)

Просмотров: 23699 | Добавил: Trofimoff | Рейтинг: 2.0/5
Всего комментариев: 7
7 ГАЛИНА  
0
ДУЖЕ ДЯКУЮ ЗА ТЕ ЩО ЕЛЕКТРИЧКА ІСНУЄ І СПРАВДІ ПРАЦЮЄ!!!!!!!!!!!!!! ДУЖЕ ЗРУЧНО КОЛИ ЧАС ПІК МОЖНА ДОБРАТИСЬ НА РОБОТУ БЕЗ ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!!!!!

6 Макс  
0
Шановні пасажири! Дякую за коменти, які будуть враховані в роботі Міської електрички. Прошу й надалі залишати свої зауваження для покраз\щення обслуговування пасажирів

5 Макс  
0
Шановні пасажири! Прошу Вас писати про порушення розкладу руху електричок із зазначенням дати та часу для недопущення подбіних випадків та про інші проблеми та зауваження Міської електрички.

4 Київ  
0
Електричку пустили по Києву,а приміський розклад порушено.Дуже погано й незручно.

3 Н  
0
Ні чорта не чути, що оголошує машиніст. Щоправда, кілька разів їхала в поїздах, де станції були записано приємним голосом. З таким звуком проблем нема. На "Зеніті" табличку, яка це станція, видно лише тим, хто в перших вагонах. Запросто можна проїхати.

Дратує те, що розклад лише ранковий і вечірній. Наприклад, з Лівобережної остання нагода доїхати на Вокзальну лише о 20.25. Можна подумати, після цього часу нікому їхати нікуди не треба. Так, розклад треба подовжити, що електричка ходила цілий день. Інтервал 15-20 хв, але цілий день.

2 саша  
0
Де розклад Дарниця-К.Петрівка-К.Пас.-Дарниця.

1 Ole  
0
Бачу не леше я, замітив проблеми ) особлива правда про час !!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Нове на сайті/NEW
ОНОВЛЕННЯ НА САЙТІ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ МІСЬКИЙ ТРАНСПОРТ м. БРОВАРИ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ АВТОБУСНІ МАРШРУТИ м. КРЕМЕНЧУК!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ Чернівецькі автобуси!
  • Відео
    - -
    Друзья сайта
  • Пассажирский транспорт Севастополя
  • Официальный сайт транспортной компании ОАО "Севертранс" (г.Одесса)
  • Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Львівський Електротранспорт Городской транспорт Новочеркасска Хмельницьке комунальне підприємство Хмельницькелектротранс Сайт о транспортной жизни Луганска. Детальная информация о трамвае: маршруты, схемы движения, расписания, информация о подвижном составе и многое другое.
    Транспорт Харькова
    Новини Полтавщини

    Pavel Trofimoff © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz