Портал  Общественного  Транспорта  Украины                                        Портал  Громадського     Транспорту  України

Главная | | Регистрация | Вход
Субота, 20.04.2024, 03:55
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Фотофакти
У Павлограді з'явилась нова модель Рути. У Павлограді з'явилась нова модель Рути
Форма входа
Календарь
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Просмотры
Главная » 2012 » Серпень » 13 » Київ: столичні маршрутки погрожують страйком.
13:40
Київ: столичні маршрутки погрожують страйком.
Більше тридцяти столичних компаній-перевізників, які обслуговують приміські та міжміські маршрути, погрожують страйком. Приводом для акції стали результати тендеру, проведеного Київською обладміністрацією, пише "Сегодня". Згідно з цими результатами, половина зі 178 маршрутів повинна перейти в руки компаній, у яких, за словами перевізників, один власник. Як відзначила представник однієї з компаній-перевізників Олена Любомирська, перевізники вимагають, щоб результати конкурсу скасували, а новий провело Мінінфраструктри. 13 серпня у них запланована зустріч з цього питання з керівництвом облдержадміністрації.

"Якщо не буде результатів переговорів, ми готові на радикальні заходи — страйк", — сказала Любомирська.

Перевізники стверджують, що через цей тендер можуть залишитися без роботи. Крім того, постраждають і пасажири.

"Проїзд може стати дорожчим, адже монополіст завжди диктує ціни. Крім того, інтервал руху може стати більшим", — сказала Любомирська.

Підтримує їх і президент Всеукраїнської асоціації перевізників Ігор Шкіря.

"Перевізники справедливо обурені тим, як був проведений конкурс, перерозподіливши маршрути. Тариф на приміських та міських маршрутах узгоджується з ОДА. Коли працюють нелояльні перевізники, адміністрація не дуже охоче йде на підвищення ціни, а коли з'являються лояльні — можливе і підвищення", — сказав Шкіля.

У свою чергу, в обладміністрації поки не бачать підстав для протестів.

"Проводився відкритий тендер, про який оголосили за два місяці. У ньому могли брати участь всі перевізники — і старі, і нові. Працювала комісія, яка все обстежила. І автобуси, і автопарки. На жаль, люди звикли нічого не робити, експлуатують автобуси по 8-10 років і вважають, що це їхній приватизований маршрут", - сказав голова обладміністрації Анатолій Присяжнюк.

Він наголосив, що влада віддає перевагу тим, хто пропонує нові автобуси і безпечні умови перевезення.

"Тому, звичайно, з'явилися незадоволені. Ми все призупинили і розглянемо кожну скаргу. Сьогодні вимоги такі — підвищити якість та безпеку перевезень, а можливо, і зменшити цінову політику. Такий приклад є у Броварах: один з перевізників запропонував возити людей на 50 копійок дешевше, ніж інші", — сказав Присяжнюк.

Просмотров: 958 | Добавил: Trofimoff | Теги: київ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Нове на сайті/NEW
ОНОВЛЕННЯ НА САЙТІ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ МІСЬКИЙ ТРАНСПОРТ м. БРОВАРИ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ АВТОБУСНІ МАРШРУТИ м. КРЕМЕНЧУК!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ Чернівецькі автобуси!
  • Відео
    - -
    Друзья сайта
  • Пассажирский транспорт Севастополя
  • Официальный сайт транспортной компании ОАО "Севертранс" (г.Одесса)
  • Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Львівський Електротранспорт Городской транспорт Новочеркасска Хмельницьке комунальне підприємство Хмельницькелектротранс Сайт о транспортной жизни Луганска. Детальная информация о трамвае: маршруты, схемы движения, расписания, информация о подвижном составе и многое другое.
    Транспорт Харькова
    Новини Полтавщини

    Pavel Trofimoff © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz