Портал  Общественного  Транспорта  Украины                                        Портал  Громадського     Транспорту  України

Главная | | Регистрация | Вход
П`ятниця, 26.04.2024, 00:53
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Фотофакти
У Павлограді з'явилась нова модель Рути. У Павлограді з'явилась нова модель Рути
Форма входа
Календарь
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Просмотры
Главная » 2011 » Вересень » 24 » Львів: водіїв зобов’яжуть не курити і носити форму.
19:28
Львів: водіїв зобов’яжуть не курити і носити форму.
23 вересня виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив Положення про порядок проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування та Порядок проведення технічного аудиту перевізника.

Зокрема, порядок чітко визначає перелік документів, які має подати потенційний перевізник на конкурс, описано процедуру визначення переможця конкурсу, а також визначено критерії оцінки поданих пропозицій.

Серед критеріїв, на які має звертати увагу конкурсна комісія, є кількість автобусів, їх пасажиромісткість, кількість працівників підприємства, кількість ДТП, скоєних на транспорті перевізника, а також вчинених правопорушень, наявність сертифіката відповідності послуг тощо.

В умовах договору, який укладатимуть з переможцями конкурсу, передбачено, що міська влада може формувати транспортну політику, вносити тимчасові зміни у розклад руху транспорту залежно від коливань пасажиропотоку, визначати систему оплати за проїзд, визначати місця зупинок транспорту, визначати обсяг транспортних послуг, які надають перевізники на маршрутах тощо. Міська влада як замовник може односторонньо розірвати договір з перевізником: у разі не виділення останнім упродовж трьох днів підряд планової кількості транспорту або аз умови зниження регулярності його роботи нижче 85% від планових рейсів за день; за умови неотримання перевізником умов договору, якщо воно зафіксоване актом чергового технічного аудиту, або актами трьох та більше позачергових аудитів; у разі скасування для перевізника ліцензії на перевезення пасажирів; при поданні перевізником на конкурс недостовірних відомостей; при неодноразовому порушенні законодавства про автотранспорт (три і більше за рік) при документальному підтвердженні органами державної влади. Про дострокове розірвання договору влада має попередити перевізника за 30 днів.

Перевізник має погоджувати зміни у розкладі руху за три дні, розміщувати рекламу на транспорті згідно з затвердженими вимогами, надавати безпечні та якісні послуги пасажирам, перед виїздом забезпечувати водіїв необхідними документами та квитками. Перевізники визначені відповідальними за технічний, санітарний стан транспорту. Вони також повинні надавати безплатний проїзд пільговим категоріям пасажирів (у порядку, визначеному законом), інформувати пасажирів державною морвою, залучати до роботи з пасажирами персонал з належною кваліфікацією та відповідною підготовкою, а також забезпечувати попередній контроль за станом здоров’я водіїв, належні умови для їх праці та відпочинку.

Крім того, перевізник має забезпечити охайний вигляд водіїв у форменному одязі та виконання ними вимог щодо заборони вживання їжі, напоїв та куріння під час роботи, професійне та ввічливе спілкування водіїв з пасажирами. Атож водії і транспортні засоби мають бути застраховані.

Перевізники мають забезпечувати проїзд школярів 50% знижкою на проїзд у понеділок-п’ятницю у період навчального року «за рахунок власних коштів». Окрім цього, обов’язковою є щомісячна профілактична дезінфекція маршруток.

У 14-денний термін перевізник має подавати замовнику інформацію про скарги щодо своєї роботи від пасажирів, контролюючих служб тощо.

Також протягом п’яти років перевізник має замінювати не менше 20% від загальної кількості своїх транспортних засобів, обов’язково на транспорт з низькою підлогою.

Джерело: http://ZAXID.NET

Просмотров: 879 | Добавил: Trofimoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Нове на сайті/NEW
ОНОВЛЕННЯ НА САЙТІ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ МІСЬКИЙ ТРАНСПОРТ м. БРОВАРИ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ АВТОБУСНІ МАРШРУТИ м. КРЕМЕНЧУК!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ Чернівецькі автобуси!
  • Відео
    - -
    Друзья сайта
  • Пассажирский транспорт Севастополя
  • Официальный сайт транспортной компании ОАО "Севертранс" (г.Одесса)
  • Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Львівський Електротранспорт Городской транспорт Новочеркасска Хмельницьке комунальне підприємство Хмельницькелектротранс Сайт о транспортной жизни Луганска. Детальная информация о трамвае: маршруты, схемы движения, расписания, информация о подвижном составе и многое другое.
    Транспорт Харькова
    Новини Полтавщини

    Pavel Trofimoff © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz