Портал  Общественного  Транспорта  Украины                                        Портал  Громадського     Транспорту  України

Главная | | Регистрация | Вход
Вівторок, 19.03.2024, 07:18
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Фотофакти
У Павлограді з'явилась нова модель Рути. У Павлограді з'явилась нова модель Рути
Форма входа
Календарь
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Просмотры
Главная » 2012 » Вересень » 18 » Тернопіль: до 21 вересня на тернопільських дорогах з'явиться ще три чеські тролейбуси.
16:18
Тернопіль: до 21 вересня на тернопільських дорогах з'явиться ще три чеські тролейбуси.

Два чеських тролейбуси уже кілька днів перевозять пасажирів Тернополем. Один із них вийшов на лінію 9 вересня, інший - 12. Їздять чеські машини за маршрутом двійки та десятки. До 21 вересня, запевняють в управлінні транспорту та зв'язку, на тернопільських дорогах з'явиться ще три такі ж тролейбуси.

Оновлювати електротранспорт Тернополя необхідно якнайшвидше. В іншому випадку нинішні тролейбуси довго не працюватимуть, розповідають в управлінні транспорту та зв'язку Тернопільської міської ради. Заміна існуючих старих на повністю нові машини не по кишені міському бюджету, адже абсолютно новий трьохдверний тролейбус вітчизняного виробництва вартує приблизно 2 мільйони 100 тисяч гривень. Тому вирішили оновлювати автопарк чеськими тролейбусами, не новими, проте після капітального ремонту. Одна чеська машина разом з доставкою до Тернополя коштує коштує 250 тисяч гривень.

- Капітальний ремонт в Чехії проводиться не так як в нас. Там вимірюється товщина металу, там вимірюється якість фарби. І по відношенні до безпеки, бо це електротранспорт і коли вони до нас приходять, то їх можна прирівняти до нашихх нових тролейбусів вітчизняного вирорбництва. І якщо прирівняти 2 мільйони сто тисяч за новий і 230 тисяч за цей, то я вважаю, що це надто позитивне рішення, особливо в такий скрутний для країни час і не тільки, - розповів начальник транспорту та зв'язку Тернопільської міськради Ігор Мединський.

До 21 вересня у Тернополі з'явиться ще два тролейбуси чеського виробництва. А вже в листопаді влада міста планує придбати ще 5 трохдверних чеських машин.

- Ми мусимо йти тим шляхом, по якому ми маємо можливості йти. Наприклад, якщо ми можемо замінити 30 тролейбусів на нові, ну нехай не дуже нові, але так само комфортні, ніж якби ми могли замінити чи купити тільки два, три тролейбуси. Правильне рішення - є, щоб поміняти транспорт на такий і ми вважаємо, що він комфортніший, безпечніший, надійніший. І якщо тернополяни побачать до кінця року, що заміна так відбувається масово, вони зрозуміють, що це рішення правильне для них, - каже Ігор Мединський.

Сьогодні тернопільськими дорогами курсує 50 тролейбусів. До кінця 2015 року весь електротранспорт планують оновити.

Просмотров: 782 | Добавил: Trofimoff | Теги: Тернопіль | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Нове на сайті/NEW
ОНОВЛЕННЯ НА САЙТІ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ МІСЬКИЙ ТРАНСПОРТ м. БРОВАРИ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ АВТОБУСНІ МАРШРУТИ м. КРЕМЕНЧУК!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ Чернівецькі автобуси!
  • Відео
    - -
    Друзья сайта
  • Пассажирский транспорт Севастополя
  • Официальный сайт транспортной компании ОАО "Севертранс" (г.Одесса)
  • Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Львівський Електротранспорт Городской транспорт Новочеркасска Хмельницьке комунальне підприємство Хмельницькелектротранс Сайт о транспортной жизни Луганска. Детальная информация о трамвае: маршруты, схемы движения, расписания, информация о подвижном составе и многое другое.
    Транспорт Харькова
    Новини Полтавщини

    Pavel Trofimoff © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz