Портал  Общественного  Транспорта  Украины                                        Портал  Громадського     Транспорту  України

Главная | | Регистрация | Вход
П`ятниця, 19.04.2024, 01:03
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Фотофакти
У Павлограді з'явилась нова модель Рути. У Павлограді з'явилась нова модель Рути
Форма входа
Календарь
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Просмотры
Главная » 2012 » Серпень » 21 » Тернопіль: два чеські тролейбуси незабаром прибудуть до міста та їздитимуть на новому маршруті.
18:41
Тернопіль: два чеські тролейбуси незабаром прибудуть до міста та їздитимуть на новому маршруті.
Два тролейбуси виїхали з Чехії і прямують у напрямку Тернополя. Про це повідомив директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх. 
- Ці тролейбуси моделі Škoda 15Tr, які попередньо експлуатувалися на європейських дорогах, варто очікувати в Тернополі за 7-10 днів. Все залежатиме від того, наскільки швидко будуть здійснені всі необхідні процедури на митниці, – зазначив Андрій Мастюх.

Зазначимо, що це перші два тролейбуси з партії з п’яти штук, які протягом серпня-вересня прибудуть до Тернополя з Чехії. Саме нові транспортні одиниці з Чехії разом з вже наявними, заплановано тернопільськими тролейбусниками використати на новому маршруті, який пролягатиме навколо мікрорайону «Аляска».

У вересні в Тернополі запровадять новий тролейбусний маршрут, який з’єднає центр міста з найбільш густонаселеним мікрорайоном обласного центру – «Аляскою».

- Маршрут проляже довкола масиву «Аляска» (вулицями Володимира Великого, Леся Курбаса, Морозенка, Симоненка) по новій тролейбусній лінії, яку заплановано урочисто відкрити до Дня міста. Далі тролейбуси рухатимуться звичним маршрутом вулицями Тарнавського, проспектом Злуки, Збаразькою, Б. Хмельницького (залізничний вокзал) і далі до ринку (вул. Шептицького). Звідти вулицями Острозького та Гоголя тролейбуси повертатимуться у напрямку «Аляски». Варто зазначити, що таким маршрутом їздитимуть тролейбуси включно до 17:00, а після цього часу на ринок вони не заїжджатимуть, натомість вулицею Острозького прямуватимуть у зворотному напрямку, – розповів директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх.

За словами керівника комунального підприємства на новому маршруті працюватиме 6 транспортних засобів з інтервалом руху 11 хвилин.

elektrotrans.te.ua

Просмотров: 1490 | Добавил: Trofimoff | Теги: Тернопіль | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Нове на сайті/NEW
ОНОВЛЕННЯ НА САЙТІ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ МІСЬКИЙ ТРАНСПОРТ м. БРОВАРИ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ АВТОБУСНІ МАРШРУТИ м. КРЕМЕНЧУК!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ Чернівецькі автобуси!
  • Відео
    - -
    Друзья сайта
  • Пассажирский транспорт Севастополя
  • Официальный сайт транспортной компании ОАО "Севертранс" (г.Одесса)
  • Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Львівський Електротранспорт Городской транспорт Новочеркасска Хмельницьке комунальне підприємство Хмельницькелектротранс Сайт о транспортной жизни Луганска. Детальная информация о трамвае: маршруты, схемы движения, расписания, информация о подвижном составе и многое другое.
    Транспорт Харькова
    Новини Полтавщини

    Pavel Trofimoff © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz