Портал  Общественного  Транспорта  Украины                                        Портал  Громадського     Транспорту  України

Главная | | Регистрация | Вход
П`ятниця, 29.03.2024, 18:42
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Фотофакти
У Павлограді з'явилась нова модель Рути. У Павлограді з'явилась нова модель Рути
Форма входа
Календарь
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Просмотры
Главная » 2013 » Вересень » 6 » Тернопіль: рух транспорту онлайн.
11:37
Тернопіль: рух транспорту онлайн.

Відтепер тернополяни в онлайн режимі можуть слідкувати за переміщенням маршрутних автобусів та тролейбусів по місту. Програму, яку Управління транспорту використовувало вже пів року, сьогодні презентували і для «простих смертних».

Посадовці міської ради пояснили, що такої цілісної інтерактивної карти руху громадського транспорту немає у жодному місті – наразі вона така перша і єдина. Адже в інших містах кожен перевізник окремо облаштовує свої маршрути навігаторами і їх важко об’єднати. І лише в Тернополі існує єдиний диспетчерський центр.

Тернополяни можуть спостерігати роботу даної програми, як глядачі: вони бачать, де знаходиться потрібний автобус чи тролейбус, швидкість його руху, та коли він орієнтовно може бути на зупинці.

Для того, аби побачити, чи далеко від зупинки громадського транспорту знаходиться потрібний вам маршрут, варто лише в браузері комп’ютера чи мобільного телефона, що має можливість виходу в Інтернет, набрати адресу detransport.com.ua. Вашій увазі одразу ж постане карта, на якій транслюється рух усього громадського транспорту. При цьому різні види громадського транспорту (тролейбуси, соціальні автобуси та звичайні маршрутні автобуси) мають різний колір. Тому людям, які чекають лише тролейбуса чи лише соціальний автобус, можуть приблизно розрахувати, коли він приїде.

Програма дає можливість побачити транспортний номер, швидкість руху, а також номери маршрутів, які зупиняються на потрібній вам зупинці. Якщо курсор мишки навести на рухому «крапельку-маршрутку», то з’являється вся інформація по даному транспорту.

Програма дає можливість користуватися нею навіть з мобільного телефона. Там можна вводити в пошук назву зупинки, яка цікавить. Це зробили для того, аби не лише ті люди, які перебувають вдома за комп’ютером, могли дізнатися усе про рух транспорту, а й ті, хто уже чекає на зупинці.

Влада обіцяла, що на цьому не зупиниться – програма буде постійно вдосконалюватися, будуть розроблені спеціальні додатки для мобільних телефонів. Якщо виникне така потреба, то й на спеціальних табло на зупинках транслюватиметься цей рух транспорту онлайн. З міського бюджету на це витрачають 49 тис грн – ця вартість включає в себе розробку проекту, підтримку, навчання персоналу, обслуговування.

Також на даній карті розміщені усі контакти Управління транспорту та зв’язку м.Тернополя. Тому можна надсилати свої зауваження, скарги чи пропозиції.

Просмотров: 6299 | Добавил: Trofimoff | Теги: Тернопіль | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 ігор  
0
апіаіаіаі

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Нове на сайті/NEW
ОНОВЛЕННЯ НА САЙТІ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ МІСЬКИЙ ТРАНСПОРТ м. БРОВАРИ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ АВТОБУСНІ МАРШРУТИ м. КРЕМЕНЧУК!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ Чернівецькі автобуси!
  • Відео
    - -
    Друзья сайта
  • Пассажирский транспорт Севастополя
  • Официальный сайт транспортной компании ОАО "Севертранс" (г.Одесса)
  • Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Львівський Електротранспорт Городской транспорт Новочеркасска Хмельницьке комунальне підприємство Хмельницькелектротранс Сайт о транспортной жизни Луганска. Детальная информация о трамвае: маршруты, схемы движения, расписания, информация о подвижном составе и многое другое.
    Транспорт Харькова
    Новини Полтавщини

    Pavel Trofimoff © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz