Портал  Общественного  Транспорта  Украины                                        Портал  Громадського     Транспорту  України

Главная | | Регистрация | Вход
П`ятниця, 19.04.2024, 20:46
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Фотофакти
У Павлограді з'явилась нова модель Рути. У Павлограді з'явилась нова модель Рути
Форма входа
Календарь
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Просмотры
Главная » 2012 » Лютий » 11 » Тернопіль: водії маршруток забувають свої обов'язки.
16:32
Тернопіль: водії маршруток забувають свої обов'язки.
Зі скаргами на те, що водії не оголошують зупинок і не дають решту в "соціальних” маршрутках в редакцію звертаються тернополяни. За словами Анни Пасельської, вона недавно їхала в одному із "соціальних” маршрутних автобусів, де водій не віддавав пасажирам решти із двох гривень. 

— Я вже думала, що напевне відмінили ті автобуси із вартістю проїзду 1,25 гривні, — каже жінка. — Бо дала дві гривні, а решти мені не віддали. Також обурює, що водії не знають своїх елементарних обов’язків і не оголошують про зупинки, ніби й не помічаючи, що вікна замерзли і пасажирам нічого не видно. Люди по салону одні одних перепитують, яка це зупинка. А ще часто так буває, що всякою рекламою позаклеюють ті вікна та салони.
За коментарем ми звернулися до начальника управління транспорту, комунікацій і зв'язку тернопільської міськради Ігоря Мединського.
— Чи повинні водії маршруток оголошувати зупинки?
— Так, водії справді повинні оголошувати зупинки, особливо взимку, коли замерзлі вікна. Я неодноразово давав таке доручення усім перевізникам. А вони в свою чергу повинні інформувати водіїв про обов’язок оголошувати зупинки. Але напевне водії просто не розуміють всієї складності такої ситуації і тих незручностей, які вона створює пасажирам.
— Хто повинен знімати наклеєні оголошення в салоні транспорту?
— За це відповідають в першу чергу перевізник та механік, який проводить огляд транспортного засобу. Але також за їхньою вказівкою водій повинен підтримувати автобус у належному стані. А, отже, знімати будь-які наклейки в салоні.
— Яке покарання нестимуть водії-порушники із "соціальних” маршрутів?
— Стосовно "соціальних” маршрутів, то ми постійно моніторимо ситуацію, проводимо контроль та опитуємо пасажирів. Але не виключено, що є різні водії і деякі можуть зловживати своїми обов’язками. При виявленні таких порушень ми негайно приймаємо відповідні заходи. Таких водіїв-порушників переводимо на паркові роботи, а в перевізника чи орендодавця забирають дозвіл. Машину замінюють на деякий час резервною. У такому випадку машина відповідного перевізника простоює, а він несе матеріальні втрати. Проте, під час попередніх перевірок ми не виявляли таких порушень. Тому, якщо пасажири бажають поскаржитися, нехай телефонують до нас в управління.
— Чи можна скаржитися через телефон?
— Так, номер телефону управління транспорту, комунікацій і зв'язку тернопільської міськради — 52-15-14.
Просмотров: 879 | Добавил: Trofimoff | Теги: Тернопіль, маршрутні таксі | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Нове на сайті/NEW
ОНОВЛЕННЯ НА САЙТІ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ МІСЬКИЙ ТРАНСПОРТ м. БРОВАРИ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ АВТОБУСНІ МАРШРУТИ м. КРЕМЕНЧУК!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ Чернівецькі автобуси!
  • Відео
    - -
    Друзья сайта
  • Пассажирский транспорт Севастополя
  • Официальный сайт транспортной компании ОАО "Севертранс" (г.Одесса)
  • Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Львівський Електротранспорт Городской транспорт Новочеркасска Хмельницьке комунальне підприємство Хмельницькелектротранс Сайт о транспортной жизни Луганска. Детальная информация о трамвае: маршруты, схемы движения, расписания, информация о подвижном составе и многое другое.
    Транспорт Харькова
    Новини Полтавщини

    Pavel Trofimoff © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz