Портал  Общественного  Транспорта  Украины                                        Портал  Громадського     Транспорту  України

Главная | | Регистрация | Вход
П`ятниця, 19.04.2024, 14:21
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Фотофакти
У Павлограді з'явилась нова модель Рути. У Павлограді з'явилась нова модель Рути
Форма входа
Календарь
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Просмотры
Главная » 2011 » Грудень » 25 » Україні передали «Хюндай» з логотипом Євро-2012. Презентація нового потяга. Фото+Відео.
12:49
Україні передали «Хюндай» з логотипом Євро-2012. Презентація нового потяга. Фото+Відео.
20 грудня урядовій делегації в місті Чангвон (Південна Корея) представлено перший швидкісний «Хюндай», який поєднає чотири приймаючі міста Євро-2012. Завдяки йому відстань від столиці до Харкова можна буде подолати за 3,5 годин, до Львова – за 4,5 години, до Донецька – за 5,5 годин. Перші два потяги прибудуть в Україну на початку лютого, після випробування вони будуть першими запущені на Харківський напрям. 

Сучасні вагони суттєво відрізняються від нинішніх українських. Зручні сидіння, широкі полиці для ручної поклажі, багажні полиці, телеекрани, сенсорні вхідні двері в вагони, є можливість доступу до Інтернету, послухати радіо – усе це здивує українців і гостей Євро-2012. Тут є також окремі туалети для людей з обмеженими фізичними можливостями, цікавий дизайн має вагон-ресторан.

Участь у церемонії передачі українській стороні першого потяга взяв Віце-прем’єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков, гендиректор «Укрзалізниці» Володимир Козак, посол України в Кореї Олександр Мармазов, генеральний директор «Hyundai Rotem» Лі Мін Хо.

У вступному слові Борис Колесніков зазначив, що вже багато років Південна Корея асоціюється з перспективою і розвитком. Перший потяг в Україну є ще одним доказом цього. Віце-прем’єр-міністр подякував усім інженерам, які взяли участь у цьому проекті. І додав, що потяг – старт потужному майбутньому співробітництву між Україною і Південною Кореєю щодо модернізації українською залізниці. «Дасть Бог, вже на травневі свята українці зможуть скористатись послугами першого «Хюндаю». Для доставки в Україну заводу буде потрібно 45 днів. Вже в лютому перший потяг прибуде морем до Одеського порту», – розповів Борис Колесніков. Віце-прем’єр додав, що ціни на квитки другого класу не перевищуватимуть 220 грн. А перший потяг, який сьогодні «прийняла» Україна, після доставки в нашу країну буде апробовано протягом місяця і запущено на приймаючий Харків.

Гендиректор компанії «Hyundai Rotem» Лі Мін Хо в свою чергу зауважив, що було багато переживань щодо цього проекту. «За 13 місяців треба було створити надсучасні потяги зі спеціальним дизайном. Цього вдалось досягнути завдяки активній співпраці з «Укрзалізницею» і підтримки Віце-прем’єр-міністра Бориса Колеснікова», – зауважив він. На перших чотирьох потягах, які курсуватимуть між містами-господарями, буде символіка Євро-2012.

Побачити перший «Хюндай» (в перекладі на українську «Hyundai» значить «сучасний»), виготовлений за індивідуальним замовленням для України, змогли не тільки урядовці, а й представники ЗМІ, які прибули до Кореї, серед них кореспондент Інформаційного центру «Україна-2012». Дизайн потягу справді унікальний – він відповідає не тільки сучасним технічним вимогам до рухомого складу, комфорту для пасажирів, а й енергозбереженню.

Головні переваги для пасажирів, у першу чергу фанів турніру, – скорочення часу в дорозі і підвищення якості обслуговування. Серед нововведень для України – надання пасажирам послуги бездротового доступу до Інтернету, тож час у дорозі пройде не тільки швидко, але й корисно; для залізниці – перехід на денний пасажирський рух і підвищення перевізних спроможностей, інтеграція вітчизняного залізничного транспорту в єдину європейську мережу швидкісного сполучення.

Перші два потяги виробництва «Hyundai Rotem» прибудуть в Україну наприкінці лютого, ще чотири – до початку травня наступного року. Шість потягів з логотипом Євро-2012 з’єднають приймаючі міста чемпіонату – вони курсуватимуть вже з травня 2012-го. Ще чотири потяги, за словами Бориса Колеснікова, будуть передані Україні після чемпіонату.

Нові потяги обслуговуватимуться в ремонтно-екіпірувальних депо Харкова та Києва, на яких завершується масштабна реконструкція. Як користуватись рухомим складом українські бригади будуть навчатися в Сеулі (Південна Корея).

Для живлення тягового рухомого складу на залізницях України необхідна система електропостачання постійним або змінним струмом. Для скорочення часу руху на дільницях з різним електропостачанням необхідні двосистемні потяги, якими є «Хюндаї», які на 100% покривають швидкісне сполучення всередині Південної Кореї. Українські потяги призначені для експлуатаційних перевезень зі швидкістю 160 км/год і шириною 1520 мм на електрифікованих ділянках з постійним струмом, напругою 3000 В, та змінним струмом, напругою 25000 В та частотою 50 Гц.

Нагадаємо, отримання перших 10 нових міжрегіональних електропотягів у 9-вагонній комплектації було закріплено в контракті «Укрзалізниці» і «Hyundai Rotem», який підписано 16 грудня 2010 року. Згідно угоди, фінансування здійснюється за рахунок кредитних та власних коштів «Укрзалізниці». Фінансування 85% від вартості 10 потягів ($261 млн) здійснюється за рахунок кредиту Ексімбанку Республіки Корея терміном на 10 років.



За матеріалами: http://ukraine2012.gov.ua/
Просмотров: 2053 | Добавил: Trofimoff | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Нове на сайті/NEW
ОНОВЛЕННЯ НА САЙТІ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ МІСЬКИЙ ТРАНСПОРТ м. БРОВАРИ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ АВТОБУСНІ МАРШРУТИ м. КРЕМЕНЧУК!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ Чернівецькі автобуси!
  • Відео
    - -
    Друзья сайта
  • Пассажирский транспорт Севастополя
  • Официальный сайт транспортной компании ОАО "Севертранс" (г.Одесса)
  • Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Львівський Електротранспорт Городской транспорт Новочеркасска Хмельницьке комунальне підприємство Хмельницькелектротранс Сайт о транспортной жизни Луганска. Детальная информация о трамвае: маршруты, схемы движения, расписания, информация о подвижном составе и многое другое.
    Транспорт Харькова
    Новини Полтавщини

    Pavel Trofimoff © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz