Портал  Общественного  Транспорта  Украины                                        Портал  Громадського     Транспорту  України

Главная | | Регистрация | Вход
П`ятниця, 29.03.2024, 14:15
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Фотофакти
У Павлограді з'явилась нова модель Рути. У Павлограді з'явилась нова модель Рути
Форма входа
Календарь
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Просмотры
Главная » Архів матеріалів
Прем’єр-міністр України Микола Азаров та голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов ознайомилися з реконструкцією та добудовою швидкісної трамвайної лінії на житловому масиві Троєщина від вул. Милославської до пересадочного вузла на Міську кільцеву електричку.

«Ми витратили десять хвилин для того, щоб доїхати від цієї станції до пересадки на лінію кільцевої електрички. Мешканці Троєщини отримали зручний вихід до кільцевої електрички та у центр міста», – сказав Микола Азаров.

Він підкреслив, що Уряд і столична влада працюють зараз над тим, аби збільшити кількість рухомого складу міської електрички та максимально зменшити інтервали руху. Це має значно спростити маршрут мешканців Троєщини, які працюють в інших районах столиці.

Трамвайна лінія відкриється для пасажирів уже о 6-й годині ранку 25 ... Читати далі »
Переглядів: 1183 | Додав: Trofimoff | Дата: 25.10.2012 | Коментарі (0)

Цього року у місті було розпочато процес перебудови системи роботи громадського транспорту. І сьогодні вже в реалізації стратегічні проекти, які з часом дозволять змінити всю систему – як у напрямку розвитку транспортної мережі (будівництво нової трамвайної колії від вул. Келецької до Західного автовокзалу), так і у покращенні якості рухомого складу з точки зору його комфортності для пасажирів. 
Найбільш проблемною ланкою для міста на сьогодні є тролейбуси. До проекту їх модернізації комунальне підприємство «Трамвайно-тролейбусне управління» приступило ще навесні. Будучи обмеженими в коштах на придбання нових тролейбусів, підприємство зосередилось на капітально-відновлювальному ремонті існуючих. У травні вийшов на лінію перший модернізований тролейбус. Далі декілька місяців знадобилось, аби повністю відлагодити технологічний ... Читати далі »
Переглядів: 1071 | Додав: Trofimoff | Дата: 01.10.2012 | Коментарі (0)

Нову тролейбусну лінію на Аляску у Тернополі відкрили 22 вересня. Освятив її Святійший Патріарх Філарет. Шість модернізованих тролейбусів із 22 вересня курсуватимуть за напрямком вул. Л.Курбаса – ринок. Люди кажуть, що варто було продовжити маршрут до Дружби.

-У нас такий густонаселений район, що тролейбусна лінія була дуже потрібною, - каже тернополянка Ганна Харковська. - Хоча було б значно краще, якби вона сполучала нас не лише із центром, а із Дружбою чи Східним.

Також люди очікували, що тролейбуси будуть зовсім нові – європейські. ... Читати далі »
Переглядів: 1267 | Додав: Trofimoff | Дата: 24.09.2012 | Коментарі (0)

Два чеських тролейбуси уже кілька днів перевозять пасажирів Тернополем. Один із них вийшов на лінію 9 вересня, інший - 12. Їздять чеські машини за маршрутом двійки та десятки. До 21 вересня, запевняють в управлінні транспорту та зв'язку, на тернопільських дорогах з'явиться ще три такі ж тролейбуси.

Оновлювати електротранспорт Тернополя необхідно якнайшвидше. В іншому випадку нинішні тролейбуси довго не працюватимуть, розповідають в управлінні транспорту та зв'язку Тернопільської міської ради. Заміна існуючих старих на повністю нові машини не по кишені міському бюджету, адже абсолютно новий трьохдверний тролейбус вітчизняного виробництва вартує приблизно 2 мільйони 100 тисяч гривень. Тому вирішили оновлювати автопарк чеськими тролейбусами, не новими, проте після капітального ремонту. Одна чеська машина разом з доставкою до Тернополя коштує коштує 250 тисяч гривень.

- Капітальний ремонт в Чехії проводиться не так як в нас. Там вимірюється ... Читати далі »

Переглядів: 785 | Додав: Trofimoff | Дата: 18.09.2012 | Коментарі (0)

Мэр Житомира Владимир Дебой заявляет, что до конца 2012 года в Житомир поступят троллейбусы из Киева. Об этом он сказал журналистам во время презентации отремонтированного ТТУ троллейбуса 7 сентября.

Решение о безоплатной передаче или же продаже троллейбусов должны принять депутаты Киевской городской государственной администрации.

"На днях губернатор Сергей Рыжук встречался с Александром Поповым, который подтвердил намерения и возможность до конца года передать несколько троллейбусов Житомиру. Житомир один из первых городов, которые стоят на очереди за киевскими троллейбусами, поскольку мы работаем над этим уже второй год", - говорит Дебой

По словам градоначальника, троллейбусы к Евро-2012 Киев получил с опозданием, поэтому власти города отремонтировали свои старые троллейбусы и запустили их на линии. То есть прибывшие в Житомир троллейбусы будут в хорошем состоянии.

Дебой говорит, что еще не знает будут ли троллейбусы переданы беспл ... Читати далі »
Переглядів: 907 | Додав: Trofimoff | Дата: 12.09.2012 | Коментарі (0)

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук, з четверга, 13 вересня, трамвай №6 курсуватиме по вул.Городоцькій у напрямку від залізничного вокзалу.

Ми відкриваємо 6-й трамвайний маршрут у напрямку з вокзалу на вул. Промислову через вул. Городоцьку. Оскільки ремонт нижньої частини вул.Городоцької затримується, то Львівелектротранс своїми силами проклав перемичку до трамвайної колії, щоб цей маршрут курсував по вул.Городоцькій. З вул.Промислової до вокзалу трамвай №6 повертатиметься по вул.Вітовського.

— Микола Жук, начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР


Прокладено 30 м трамвайної колії. Вона є тимчасова, бо у процесі реконструкції вул.Городоцької буде прокладена нова колія. Сьогодні ввечері будемо монтувати контактну мережу, завтра перевіримо все і з четверга плануємо запустити трамвай.

— Олег Білокурий, заступник директора з руху ЛКП «Львівелектротранс»


 Як додав Микола Жу ... Читати далі »
Переглядів: 807 | Додав: Trofimoff | Дата: 12.09.2012 | Коментарі (0)

Разом із будівництвом метрополітену на Троєщину на лівому березі столиці буде реалізовано проект комплексної реорганізації транспортного сполучення. Його мета – не лише організувати максимально ефективну роботу комунального транспорту, а й остаточно вирішити низку проблем найбільшого житлового масиву столиці. Про це в ефірі телеканалу «Київ» повідомив голова КМДА Олександр Попов. Нова лінія «підземки» має стати частиною масштабного транспортного вузла, який поєднає усі види комунального транспорту, а отже дозволить киянам максимально швидко та зручно діставатися будь-якої частини Києва.

«На лівому березі повністю зміниться система транспорту. Це стосується як маршрутних таксі, автобусів, тролейбусів, так і трамвайного сполучення. Маємо намір максимально ефективно використати можливості нашої міської кільцевої електрички. Фактично йдеться про створення сучасної багатовекторної транспортної системи, яка дозволить комплексно вирішити проблеми сполучення лівого ... Читати далі »
Переглядів: 686 | Додав: Trofimoff | Дата: 12.09.2012 | Коментарі (0)

50 одиниць нового сучасного рухомого складу – автобусів та тролейбусів – вийшли на маршрути міста. Команду на відправлення транспорту для обслуговування столичних пасажирів дав особисто голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов. «Лише протягом цього року ми випустили на маршрути приблизно 200 одиниць нового рухомого складу. Сьогодні вийшло 35 автобусів та 15 тролейбусів, і в найближчі кілька місяців ми придбаємо ще близько 150 тролейбусів. Тож буквально за рік поповнимо міські маршрути на 400 одиниць – це велика подія для міста», – підкреслив Олександр Попов. Так, нові автобуси курсуватимуть окремими соціально важливими маршрутами, збільшивши на них кількість рухомого складу та скоротивши інтервал руху у години пік подекуди до 3,5 хвилини. Зокрема, автобуси працюватимуть на маршрутах №№ 21, 73, 101, 72, 104 т ... Читати далі »
Переглядів: 1042 | Додав: Trofimoff | Дата: 31.08.2012 | Коментарі (0)

На прохання мешканців житлового масиву «Лісовий» трасу руху автобусного маршруту № 63 подовжено від станції метро «Чернігівська» до вулиці Космонавта Волкова. Тепер автобусний маршрут пролягатиме через вулиці Шолом Алейхема, Мілютенка, Лісовий проспект та вулицю Маршала Жукова. Це дасть можливість забезпечити мешканців масиву безпересадочним транспортним зв'язком з ринком «Юність».

Після нововведень траса руху автобусного маршруту «Станція метро «Червоний Хутір – Масив Лісовий» подовжилась на 16 зупинок. Відтепер автобус курсує у напрямку: станція метро «Червоний Хутір» – вул. Старобориспільська – вул. Бориспільська – вул. Привокзальна – Харківське шосе – просп. Гагаріна – вул. Червоногвардійська – вул. Братиславська – вул. Шолом Алейхема – вул. Мілютенка – просп. Лісовий – вул. Маршала Жукова (до вул. Космонавта Волкова).

У зв’язку з подовженням маршруту, збільшено кількість рухомого складу до 16 одиниць. Інтервал руху у години пік становить 5-6 хвил ... Читати далі »
Переглядів: 1558 | Додав: Trofimoff | Дата: 23.08.2012 | Коментарі (0)

Два тролейбуси виїхали з Чехії і прямують у напрямку Тернополя. Про це повідомив директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх. 
- Ці тролейбуси моделі Škoda 15Tr, які попередньо експлуатувалися на європейських дорогах, варто очікувати в Тернополі за 7-10 днів. Все залежатиме від того, наскільки швидко будуть здійснені всі необхідні процедури на митниці, – зазначив Андрій Мастюх.

Зазначимо, що це перші два тролейбуси з партії з п’яти штук, які протягом серпня-вересня прибудуть до Тернополя з Чехії. Саме нові транспортні одиниці з Чехії разом з вже наявними, заплановано тернопільськими тролейбусниками використати на новому маршруті, який пролягатиме навколо мікрорайону «Аляска».

У вересні в Тернополі запровадять новий тролейбусний маршрут, який з’єднає центр міста з найбіль ... Читати далі »

Переглядів: 1489 | Додав: Trofimoff | Дата: 21.08.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 22 23 »
Поиск
Нове на сайті/NEW
ОНОВЛЕННЯ НА САЙТІ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ МІСЬКИЙ ТРАНСПОРТ м. БРОВАРИ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ АВТОБУСНІ МАРШРУТИ м. КРЕМЕНЧУК!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ Чернівецькі автобуси!
  • Відео
    - -
    Друзья сайта
  • Пассажирский транспорт Севастополя
  • Официальный сайт транспортной компании ОАО "Севертранс" (г.Одесса)
  • Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Львівський Електротранспорт Городской транспорт Новочеркасска Хмельницьке комунальне підприємство Хмельницькелектротранс Сайт о транспортной жизни Луганска. Детальная информация о трамвае: маршруты, схемы движения, расписания, информация о подвижном составе и многое другое.
    Транспорт Харькова
    Новини Полтавщини

    Pavel Trofimoff © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz