Портал  Общественного  Транспорта  Украины                                        Портал  Громадського     Транспорту  України

Главная | | Регистрация | Вход
Четвер, 25.04.2024, 12:24
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Фотофакти
У Павлограді з'явилась нова модель Рути. У Павлограді з'явилась нова модель Рути
Форма входа
Календарь
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Просмотры
Главная » Архів матеріалів
Дороге технічне обслуговування транспорту, невиплата заробітної плати працівникам, недофінансування з боку держави підніме проїзд хмельничанам на 25 копійок.

17 серпня близько 180 чоловік прийшли на громадське слухання про встановлення тарифів щодо оплати транспортних послуг для перевезення у міському пасажирському транспорті загального користування.

Більшість виступаючих у залі міського Будинку культури проголосували «за» підвищення тарифів. Проте найбільше хвилювала присутніх саме якість перевезення, а не його подорожчання.

Діючі тарифи на послуги пасажирських перевезень були встановленні ще у липні 2010 року, коли проїзд у тролейбусі піднявся до одної гривні, з 15 квітня 2011 року зріс проїзд в автобусі, що належить до комунальної і не комунальної власності - 1,50 гривень, у мікроавтобусах і автобусах, що працюють у режимі маршрутного таксі – дві гривні.

Підвищення плати за проїзд на 25% призведе до покращення умов перевезення пасажи ... Читати далі »
Переглядів: 793 | Додав: Trofimoff | Дата: 21.08.2012 | Коментарі (0)

Введення в експлуатацію швидкісної трамвайної лінії на Троєщині покращить транспортне сполучення найбільш густонаселеного житлового масиву міста. Зокрема, завершення робіт з реконструкції лінії передбачає і добудову ділянки до пересадочного вузла на нову станцію міської кільцевої електрички «Райдужна».

Аби мешканцям Троєщини було комфортніше діставатися нової станції кільцевої електрички, запустять два нових трамвайних маршрутів.

Як повідомили в КП «Київпастранс», перший трамвайний маршрут буде організовано від стації «Милославська» до залізничної платформи «Райдужна». Перевезення пасажирів будуть забезпечувати 10 односкладових трамваїв.

Другий маршрут буде організовано від зупинки вул. Сабурова до залізничної платформи «Райдужна». Для перевезення пасажирів на подовженому маршруті будуть задіяні 5 двоскладових трамвайних потягів (10 вагонів).

Для покращення транспортного обслуговування мешканців житлового масиву Троєщина у «міжпікові» го ... Читати далі »
Переглядів: 1064 | Додав: Trofimoff | Дата: 14.08.2012 | Коментарі (0)

Більше тридцяти столичних компаній-перевізників, які обслуговують приміські та міжміські маршрути, погрожують страйком. Приводом для акції стали результати тендеру, проведеного Київською обладміністрацією, пише "Сегодня". Згідно з цими результатами, половина зі 178 маршрутів повинна перейти в руки компаній, у яких, за словами перевізників, один власник. Як відзначила представник однієї з компаній-перевізників Олена Любомирська, перевізники вимагають, щоб результати конкурсу скасували, а новий провело Мінінфраструктри. 13 серпня у них запланована зустріч з цього питання з керівництвом облдержадміністрації.

"Якщо не буде результатів переговорів, ми готові на радикальні заходи — страйк", — сказала Любомирська.

Перевізники стверджують, що через цей тендер можуть залишитися без роботи. Крім того, постраждають і пасажири.
... Читати далі »
Переглядів: 958 | Додав: Trofimoff | Дата: 13.08.2012 | Коментарі (0)

Четвертого ноября нынешнего года троллейбусный парк ТОВ «Елисаветградская транспортная кампания» отмечает юбилей – 45 лет от дня основания. К этой круглой дате сайт города Кировограда 0522.in.ua сходил в гости к генеральному директору предприятия Гросулу Валерию Павловичу, который искренне поделился с нами секретами организации.
Валерий Павлович, как известно, в связи с тем, что к Евро-2012 Киев закупил много новых троллейбусов, прошел слух, что Киев будет продавать свои старые ЮМЗ. Правда ли, что Кировоград собирается и себе прикупить несколько?
Неправда, киевское предприятие ничего не продает. Так как наше предприятие состоит в корпорации «Укрэлектротранс» и мы ездим на заседания корпорации, где я спрашивал у генерального директора «Киевпастранса» по поводу этих троллейбусов. Оказалось их назначение ... Читати далі »
Переглядів: 1726 | Додав: Trofimoff | Дата: 12.08.2012 | Коментарі (0)

Подержанный чешский трамвай «Татра-Т3», построенный в 1985 году, пополнил трамвайный парк КП «Одесгорэлектротранс» - сообщает dumskaya.net.

«Рогатого» доставили вчера в трамвайное депо №1, что на Водопроводной. До 2011 года этот трамвай работал в Праге под бортовым номером 7149. Затем был списан и продан в Украину. В марте этот трамвай привезли в Кривой Рог, где он и стоял до июля.

 

Как рассказал «Думской» директор КП «Одесгорэлектротранс» Дмитрий Полунин, предприятие взяло «Татру» «на пробу» — для исследования возможностей и реального технического состояния подержанной техники из Праги.

«Если все будет в порядке, и у города найдутся средства — то в наших планах закупить партию и ... Читати далі »

Переглядів: 1283 | Додав: Trofimoff | Дата: 02.08.2012 | Коментарі (0)

З наступного тижня почне діяти новий рейс: Умань-Червоний Кут (Жашківський район). Автобуси курсуватимуть ним три рази на день, відправляючись з уманського автовокзалу о 5:30, 11:40 та 15:55. Рейс пройде через Маньківку та Буки.
— Діючих маршрутів не вистачає. Пасажири скаржаться, — каже завідуючий автовокзалом Анатолій Грицаюк. — Ми намагаємося робити все, що в наших силах, щоб люди мали змогу їхати в необхідному їм напрямку. Окрім того, скоро розпочнеться навчальний рік, знову приїдуть тисячі студентів, тому новий рейс буде затребуваним.
До 1 версеня відкриють ще кілька рейсів. Серед них: Умань-Ватутіно (через Бабанку, Тальне, Катеринопіль) і Умань-Гайворон (через Ульяновку).
Переглядів: 878 | Додав: Євген | Дата: 30.07.2012 | Коментарі (0)

На розгляд виконавчого комітету Луцької міськради, засідання якого відбудеться завтра, 26 липня, виноситься проект рішення про розірвання договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом. Найбільше маршрутів відберуть у Луцького підприємства електротранспорту, засновником якого є міськрада. Про це повідомив власкор IA ZIK.

Нагадаємо, під час оперативки 24 липня луцький мер Микола Романюк обурився тим, що перевізники не виконують умову договорів про встановлення на транспортних засобах прилади GPS-навігації. Оскільки перемовини, які тривають півроку, виявилися неефективними, міський голова розпорядився підготувати на засідання виконкому проект рішення про розірвання договорів із перевізниками.

Отож, на сайті мерії оприлюднили відповідний проект рішення. Загалом у ньому передбачено розірвати договори із трьома перевізниками на 17 маршрутах. Що цікаво, більшість маршрутів обслуговує комунальне підприємство – ЛПЕ.

Окрім того, цим же док ... Читати далі »
Переглядів: 951 | Додав: Trofimoff | Дата: 26.07.2012 | Коментарі (0)

Для забезпечення належних пасажирських перевезень в осінньо-зимовий період 2012-2013 років комунальне підприємство «Київський метрополітен» розробить та з 3 вересня введе в дію зимовий графік руху поїздів.

Наразі фахівці коригують оперативні плани снігоборотьби, якими передбачено порядок, терміни, послідовність і засоби очистки від снігу колій, стрілочних переводів та прилеглих станцій. Також визначаються місця складування снігу на промислових майданчиках електродепо та погоджуються з районними шляхово-експлуатаційними управліннями Києва місця для складування снігу на звалищі міста.

Активно триває робота з ремонту та підготовки в зимових умовах рухомого складу, автомобільного, моторейкового транспорту, снігоочищувальної техніки.

На вагоноремонтному заводі метрополітену проведено капітальний та поточний ремонти 90 вагонів, також відремонтовано 7 ескалаторів, замінено 419 дефектних перевідних брусів, виконано поточний ремонт 17 стрілочних електро ... Читати далі »
Переглядів: 841 | Додав: Trofimoff | Дата: 24.07.2012 | Коментарі (0)

Трансферні квитки, які діяли на львівських радіальних маршрутах 1А, 2А, 3А, 4А, 5А та 6А, не видаватимуть до кінця літа. 
Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Управління транспорту та зв’язку ЛМР спільно з АТП №1 провели аналіз доцільності, ефективності функціонування трансферного квитка у літній період. Виявилося, що мешканці звертаються за трансферними квитками у 4 рази менше, ніж зверталися весною (коли був повноцінний пасажиропотік). Тому протягом літа трансферні квитки не будуть діяти. Це питання буде додатково переглянуто у вересні, коли пасажиропотік знову стане повноцінним», – повідомляє прес-служба.

 Нагадаємо, раніше трансферні квитки не діяли у зв’язку з проведенням у Львові Євро-2012.
Трансферний квиток – це квиток, який видавався лише на радіальних маршрутах і давав змогу здійснити одну безкоштовну пересадку в центрі міста. ... Читати далі »
Переглядів: 835 | Додав: Trofimoff | Дата: 14.07.2012 | Коментарі (0)

Трамвай "зрушив”. Сесія міської ради прийняла перше офіційне рішення щодо майбутнього трамвайного маршруту по проспекту Коцюбинського. Шостого липня депутати затвердили відстань трамвайного шляху до житлових будинків.

"Відповідно до державних будівельних норм і законів України, міська рада вирішила: Погодити відстань від осі трамвайної колії по проспекту Коцюбинського (на відрізку від площі Перемоги до залізничного вокзалу) до житлових та громадських будівель в розмірі до 10м.", - йдеться в рішенні міськради. Для порівняння – на Соборній ця відстань складає близько 17-20 метрів.

- Ми розглядаємо можливість, щодо пуску трамваю до залізничного вокзалу через проспект Коцюбинського, - каже міський голова Володимир Гройсман. - Зараз ми робимо усі розрахунки. Ми розуміємо, що на цій ділянці є певна завантаженість транспортом. Але проектні рішення, які ми зараз робимо дадуть нам відповідь на те, як можна розмістити трамвайне сполучення і як потрібно органі ... Читати далі »
Переглядів: 855 | Додав: Trofimoff | Дата: 14.07.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 22 23 »
Поиск
Нове на сайті/NEW
ОНОВЛЕННЯ НА САЙТІ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ МІСЬКИЙ ТРАНСПОРТ м. БРОВАРИ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ АВТОБУСНІ МАРШРУТИ м. КРЕМЕНЧУК!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ Чернівецькі автобуси!
  • Відео
    - -
    Друзья сайта
  • Пассажирский транспорт Севастополя
  • Официальный сайт транспортной компании ОАО "Севертранс" (г.Одесса)
  • Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Львівський Електротранспорт Городской транспорт Новочеркасска Хмельницьке комунальне підприємство Хмельницькелектротранс Сайт о транспортной жизни Луганска. Детальная информация о трамвае: маршруты, схемы движения, расписания, информация о подвижном составе и многое другое.
    Транспорт Харькова
    Новини Полтавщини

    Pavel Trofimoff © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz