Портал  Общественного  Транспорта  Украины                                        Портал  Громадського     Транспорту  України

Главная | | Регистрация | Вход
П`ятниця, 19.04.2024, 21:24
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Фотофакти
У Павлограді з'явилась нова модель Рути. У Павлограді з'явилась нова модель Рути
Форма входа
Календарь
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Просмотры
Главная » 2012 » Листопад » 22 » УМАНЩИНА: пільговий четвер для всіх пасажирів на приміських маршрутах буде і наступного року
12:47
УМАНЩИНА: пільговий четвер для всіх пасажирів на приміських маршрутах буде і наступного року
Про це 20 листопада повідомив Олександр Цебрій, керівник найбільшого підприємства-перевізника Умані «Круїз-Авто».
— Олександре Володимировичу, від багатьох в місті та районі можна почути про те, що пільговий день для всіх без винятку пасажирів — це акція влади під вибори і що ще тиждень-два і все. Розставте крапки над «і».
— Мені також доводилося чути про це. Але запевняю: пільговий день, введений на приміських маршрутах восени, не буде скасовано ні в листопаді, ні в грудні. Більше — пільговий четвер буде і наступного року. Ми соціально відповідальне підприємство. Ми взяли зобов’язання і готові їх виконувати.
— Це ж можна сказати і про додаткові автобуси на пільгових міських маршрутах?
— Так. Додаткові автобуси працюють і працюватимуть на «двадцять сьомому» та інших пільгових маршрутах, які обслуговує наше підприємство. Також залишаються в силі домовленості з міською владою, громадськими організаціями про безоплатний проїзд декількох категорій, що не компенсується з державного бюджету. Йдеться в першу чергу про соціальних працівників та членів товариства глухих. Додам: за десять місяців цього року на міських маршрутах ми перевезли 4,6 мільйона пасажирів, 720 тисяч з яких — пільговики. На приміських маршрутах — 752 тисячі чоловік, з них — майже 180 тисяч пільговиків.
— Чи збережеться пільговий проїзд для учнів початкових класів?
— Так. Учні перших-четвертих класів, як і зараз, платитимуть півтори гривні.
— Діючий тариф у дві з половиною гривні влаштовує?
— Ціни на пальне і запчастини ростуть. Але найближчим часом наше підприємство не буде ініціювати перегляд вартості квитка.
— Нещодавно з’явилися оголошення про нові рейси очолюваного Вами підприємства на Київ. Прокоментуйте.
— Відбувся конкурс на рейси Умань-Київ. «Круїз-Авто» виграло чотирнадцять. Для зручності пасажирів ми зробили додатковий пункт відправлення в Умані — від школи №14, у Києві автобуси прибувають як на центральний автовокзал, так і на автостанцію біля залізничного вокзалу.
— Чи плануються нові міські маршрути?
— Поки — ні. Але ми хочемо оптимізувати графік руху на деяких маршрутах. Зробити інтервал дещо довшим, але при цьому замінити тісні «ПАЗики» більшими, зручнішими для водіїв та пасажирів автобусами.
— Як скоро це відбудеться?
— Все питання в грошах. На сьогодні «Круїз-Авто» обслуговує 12 міських, 29 — приміських маршрутів, 32 міжміські рейси. Має 126 автобусів. Працює 271 чоловік. Не забувайте, що ми ще утримуємо велику територію, потужну ремонту базу. Вчасно сплачуємо податки. Тільки з початку цього року — понад два з половиною мільйона гривень. Тим не менше ми не стоїмо на місці. Придбали 8 автобусів, 38 — капітально відремонтували. Встановили 14 нових автобусних зупинок. Всього за неповні два роки інвестували в розвиток підприємства майже три з половиною мільйона гривень.

Пряма мова
Тетяна ПОДЗЕРЕЙ, начальник економічного відділу:

— За січень-вересень цього року послугами перевізників (як «Круїз-Авто», так і приватних підприємців) в Умані скористалося 7,5 мільйона чоловік, що на 2,2% більше, ніж за цей же період торік.
Міська влада реагує на пропозиції жителів щодо громадського транспорту. Так, у весняно-літній період організовується підвіз до садово-городніх ділянок. Внесено зміни до схем руху автобусів маршрутів №№ 10, 17, 18, 23, 27. Відкрито маршрути №№ 1А, 1Б, 21А.
Просмотров: 966 | Добавил: Євген | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Нове на сайті/NEW
ОНОВЛЕННЯ НА САЙТІ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ МІСЬКИЙ ТРАНСПОРТ м. БРОВАРИ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ АВТОБУСНІ МАРШРУТИ м. КРЕМЕНЧУК!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ Чернівецькі автобуси!
  • Відео
    - -
    Друзья сайта
  • Пассажирский транспорт Севастополя
  • Официальный сайт транспортной компании ОАО "Севертранс" (г.Одесса)
  • Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Львівський Електротранспорт Городской транспорт Новочеркасска Хмельницьке комунальне підприємство Хмельницькелектротранс Сайт о транспортной жизни Луганска. Детальная информация о трамвае: маршруты, схемы движения, расписания, информация о подвижном составе и многое другое.
    Транспорт Харькова
    Новини Полтавщини

    Pavel Trofimoff © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz