Портал  Общественного  Транспорта  Украины                                        Портал  Громадського     Транспорту  України

Главная | | Регистрация | Вход
Четвер, 28.03.2024, 12:36
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Фотофакти
У Павлограді з'явилась нова модель Рути. У Павлограді з'явилась нова модель Рути
Форма входа
Календарь
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Просмотры
Главная » 2010 » Жовтень » 2 » Ужгород: Після “революції” “Газелі” по місту не їздитимуть…
12:23
Ужгород: Після “революції” “Газелі” по місту не їздитимуть…
Ужгородська міська рада створила конкурсний комітет та розробила нові проекти як щодо маршрутів, так і щодо транспортних засобів, повідомив днями у прес-центрі "Нове Закарпаття” заступник міського голови Володимир Химинець. 

Він зізнався, що проведений попередньою владою у 2005 році конкурс з перевезення пасажирів нині відгукується незадовільним станом транспорту та невдоволенням користувачів маршруток. З-поміж 300 маршруток, які щоденно курсують містом, 200 автомобілів – "газелі”.

"Газелі” Ужгородом не їздитимуть…

Дешеві, маломісткі, а також потужні забруднювачі повітря, що отримали "благословення” від колишнього мера Погорєлова. Характерно, що "пазики” та "газелі” запущені Погорєловим-старшим, натомість Погорєлов-молодший робить закиди владі про те, що повітря в Ужгороді забруднене автомобільними викидами.

З огляду на це Конкурсний комітет висунув низку вимог, зокрема: автомобілі типу "газель” до участі в конкурсі не допускатимуть взагалі (завдячуючи Погорєлову, Ужгород єдиний з-поміж обласних центрів, де ще використовуються "газелі”). Попередники створили також дублюючі маршрути, як-от: 7, 7а, 7б, 7д, хоча потреби в них не було.

Відтак пасажирські перевезення в Ужгороді надалі здійснюватимуться на 19 маршрутах, на участь у яких проведуть конкурс. Міська влада враховує вплив на довкілля міського транспорту та його відповідність сучасним вимогам. Автобуси їздитимуть згідно з графіками, які встановлять на всіх автозупинках, а водії матимуть визначений час на відпочинок та дозаправку своїх машин. Має відійти в минуле таке явище як тривале відстоювання транспорту на кінцевих зупинках (десятки машин нині можна побачити, скажімо, на кінцевій зупинці на вул. Чорновола).

На прохання мешканців Сторожниці кілька автобусних маршрутів будуть продовжені до цього передмістя. З пл.Корятовича в новий район вулицею Перемоги курсуватиме маршрутка. Відкривається новий маршрут по Слов’янській набережній, де виник новий мікрорайон Боздош-еліт та потужно працює КП "Боздоський парк”. На побажання ужгородців 4 автобуси з пл. Корятовича до вул. Чорновола їздитимуть повз Боздоський парк.

Володимир Химинець також наголосив, що довгостроковий Генплан розвитку міста розробляється з урахуванням насиченості транспорту на головних міських магістралях та механізмів розмежування його за іншими напрямками. Оскільки новий Генплан змінить власне межі Ужгорода, ним має бути врахована і нова транспортна мережа. Зняти транспортне навантаження з центру міста значною мірою вдалося завдяки транспортній розв’язці через вул.Легоцького – вул.Можайського у напрямку на Минай. Формується виїзд транспорту по вул. Дєньдєші, а також буде виїзд по вул. Тельмана в бік речового ринку, що дозволить розвантажити вул. Гагаріна.

Джерело: http://zakarpatpost.net/

Просмотров: 1128 | Добавил: Trofimoff | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 1
1 Altair  
0
В Одессі на міському маршруті використовується "Газель", тому ствердження, що Ужгород єдиний з-поміж обласних центрів, де ще використовуються "газелі” не відповідає дійсності, хоча наспрвді вона єдина на все місто. В деяких інших містах вони також збереглися.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Нове на сайті/NEW
ОНОВЛЕННЯ НА САЙТІ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ МІСЬКИЙ ТРАНСПОРТ м. БРОВАРИ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ АВТОБУСНІ МАРШРУТИ м. КРЕМЕНЧУК!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ Чернівецькі автобуси!
  • Відео
    - -
    Друзья сайта
  • Пассажирский транспорт Севастополя
  • Официальный сайт транспортной компании ОАО "Севертранс" (г.Одесса)
  • Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Львівський Електротранспорт Городской транспорт Новочеркасска Хмельницьке комунальне підприємство Хмельницькелектротранс Сайт о транспортной жизни Луганска. Детальная информация о трамвае: маршруты, схемы движения, расписания, информация о подвижном составе и многое другое.
    Транспорт Харькова
    Новини Полтавщини

    Pavel Trofimoff © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz