Портал  Общественного  Транспорта  Украины                                        Портал  Громадського     Транспорту  України

Главная | | Регистрация | Вход
Субота, 27.04.2024, 05:39
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Фотофакти
У Павлограді з'явилась нова модель Рути. У Павлограді з'явилась нова модель Рути
Форма входа
Календарь
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Просмотры
Главная » 2012 » Червень » 29 » Івано-Франківськ: новий маршрут залишився без автобусів.
23:19
Івано-Франківськ: новий маршрут залишився без автобусів.
Жоден з приватних перевізників не забажав обслуговувати новий автобусний маршрут №83 «Онкодиспансер – обласна лікарня».

Це стало відомо під час останнього засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування, що відбулося минулого тижня. Свого часу, на прохання пасажирів, міськвиконком ухвалив рішення про зміну руху автобусного маршруту №83, який у прямому та зворотньому напрямках мав забезпечити зручне пряме транспортне сполучення з найбільшими лікувальними закладами Івано-Франківська – обласним онкологічним диспансером на вул. Медичній, центральною міської клінічною лікарнею на вул. Мазепи та обласною клінічною лікарнею у мікрорайоні Пасічна і кількома лікувально-діагностичними центрами. Однак жоден з перевізників навіть не забажав спробувати «обкатувати» новий маршрут і не подав заявок на участь у конкурсі.
Загалом на конкурс міська влада виносила 11 маршрутів на 27 одиниць рухомого складу. Скільки перевізників взяло у ньому участь і які з маршрутів вдалося доукомплектувати необхідною кількістю рухомого складу, офіційно дізнатись виявилося неможливим. Чиновники відділу транспорту і телекомунікацій відмовились спілкуватися на цю тему, а його начальник Юрій Маджуга повідомив, що результати конкурсу ще будуть опрацьовуватися впродовж десяти днів з дня його проведення.
Тим часом перевізники, які претендували на обслуговування автобусних маршрутів №32 «вул. Симоненка – обласна лікарня» та №70 «Обласна лікарня – с. Крихівці» вже мають намір оскаржувати результати конкурсу. А на 4 липня запланований ще один конкурс на нові автобусні маршрути №40 «АС-2 – вул. Шухевичів» та №50 «м-н «Каскад» – аеропорт», які мали б забезпечити сполучення з обласним бюро медико-соціальної експертизи. Заступник міського голови-директор департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Микола Саєвич вже поспішив запевнити: якщо приватні перевізники не забажають їх обслуговувати, міська влада вирішуватиме питання про залучення на ці маршрути комунального транспорту. Хоча директор ДКП «Електроавтотранс» Леонід Яковець каже, що на обслуговування маршрутів № 40 і №50 автобусів у підприємства нема.
Просмотров: 1364 | Добавил: Trofimoff | Теги: Івано-Франківськ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Нове на сайті/NEW
ОНОВЛЕННЯ НА САЙТІ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ МІСЬКИЙ ТРАНСПОРТ м. БРОВАРИ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ АВТОБУСНІ МАРШРУТИ м. КРЕМЕНЧУК!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ Чернівецькі автобуси!
  • Відео
    - -
    Друзья сайта
  • Пассажирский транспорт Севастополя
  • Официальный сайт транспортной компании ОАО "Севертранс" (г.Одесса)
  • Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Львівський Електротранспорт Городской транспорт Новочеркасска Хмельницьке комунальне підприємство Хмельницькелектротранс Сайт о транспортной жизни Луганска. Детальная информация о трамвае: маршруты, схемы движения, расписания, информация о подвижном составе и многое другое.
    Транспорт Харькова
    Новини Полтавщини

    Pavel Trofimoff © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz