Портал  Общественного  Транспорта  Украины                                        Портал  Громадського     Транспорту  України

Главная | | Регистрация | Вход
П`ятниця, 26.04.2024, 05:16
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Фотофакти
У Павлограді з'явилась нова модель Рути. У Павлограді з'явилась нова модель Рути
Форма входа
Календарь
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Просмотры
Главная » 2012 » Січень » 14 » Вінниця: транспортна реформа - нові маршрути автобусів. Перелік нових автобусних маршрутів.
21:59
Вінниця: транспортна реформа - нові маршрути автобусів. Перелік нових автобусних маршрутів.

З метою оптимізації мережі автобусних маршрутів загального користування та покращення транспортного обслуговування мешканців міста, виконавчий комітет Вінницької міської ради своїм рішенням затвердив мережу автобусних маршрутів загального користування у місті Вінниця, а також погодила перелік автобусних маршрутів загального користування, на яких діють раніше укладені договори, до закінчення терміну їх дії. 

Міська влада планує винести на майбутній конкурс 10 автобусних маршрутів, на яких працюватиме 26 автобусів великої вмісткості і 28 маршрутів автобусів у режимі маршрутного таксі, на яких запланована робота майже 220 транспортних одиниць.

Схема була розроблена працівниками Вінницького технічного університету і починає діяти за пару місяців — з кінця лютого 2012 року. І за словами міського голови Володимира Гройсмана, принаймні, до кінця травня, нова схема руху транспорту буде в тестовому режимі, тобто буде випробовуватись.

Новий підхід до організації маршрутних перевезень передбачає кілька основних нововведень. Маршрутну сітку планують «перекроїти» таким чином, щоб усунути дублювання різними видами транспорту один одного. Вивільнений в процесі транспорт буду направлений на нові маршрути. До речі кількість одиниць транспорту також планують збільшити.
->ЗАВАНТАЖИТИ ПЕРЕЛІК НОВИХ МАРШРУТІВ МІСЬКОГО ТРАНСПОРТУ ВІННИЦІ<-
У нас сьогодні курсують 64 трамваї та близько 105 тролейбусів, ми плануємо збільшити кількість обох видів транспорту приблизно на 20 одиниць, - каже начальник Вінницького трамвайно-тролейбусного управління Володимир Бугайчук. - При цьому з трамваями у нас проблем не має. Вони є у нас у достатній кількості. З тролейбусами складніше, але ми шукаємо шляхи вирішення ситуації.

Протягом тестового періоду, деякі маршрутні таксі будуть рухатись за старими маршрутами. Вони матимуть номери, до яких звикли вінничани. Мікроавтобуси ж, які рухатимуться за новими маршрутами, матимуть нові номери (їх дизайн наразі розробляється). Як кажуть в міській раді, так мешканці матимуть можливість відрізняти нові маршрути від старих і зможуть випробувати на практиці нововведення.

Також, як повідомляє прес-служба міської ради, до кінця травня буде одночасно проводитись також вивчення думки вінничан. Більше того, відповідно до побажань городян обіцяють вносити зміни у схему руху мікроавтобусів. А нові схеми і карти нових маршрутів планується розмістити в мережі Інтернет та в громадському транспорті.

Динаміка розвитку Вінниці в цілому досить значна, що в найближчому часі вплине і на розвиток інших систем життєзабезпечення міста, включаючи і транспортні питання, - каже директор інституту машинобудування і транспорту Вінницького національного технічного університету Юрій Буренніков. - Розроблена транспортна мережа автобусних маршрутів і оптимізація руху всього пасажирського транспорту має відповідати вимогам сучасності і тим темпам розвитку, які є в місті на сьогоднішній день. В іншому випадку місто буде перевантажене транспортними засобами, а якість послуг пасажирських перевезень погіршуватимуться.

Сьогодні маршрути переглядаються і з точки зору зручності для пасажирів і з точки зору фінансової доцільності, - каже Володимир Бугайчук. - Хаотична мережа, яка є на даний час — вона не найкраща. В ній різні види транспорту заважають один одному.

В мерії обіцяють, що запровадження нової схеми маршрутних перевезень дозволить перейти до створення єдиної системи організації роботи громадського транспорту у місті. Якщо раніше планування роботи автобусів, електротранспорту і маршрутних таксі відбувалось фактично незалежно одне від одного, то тепер створюється єдина мережа, і різні види транспорту будуть доповнювати один одного. Наступними кроками мають стати впорядкування зупинок, покращення інформування пасажирів про графік роботи транспорту і більш жорсткий контроль за його дотриманням.

->ЗАВАНТАЖИТИ ПЕРЕЛІК НОВИХ МАРШРУТІВ МІСЬКОГО ТРАНСПОРТУ ВІННИЦІ<-

Просмотров: 4687 | Добавил: Trofimoff | Теги: Вінниця, транспортна реформа | Рейтинг: 1.5/2
Всего комментариев: 2
2 SergBem  
0
<a href=http://zmkshop.ru/stati/sozdanie-proekta-angara-iz-metallokonstruktsiy/>чертеж из квадратной трубы металла ангар</a>

1 олололошечка  
0
http://cs-garena.com

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Нове на сайті/NEW
ОНОВЛЕННЯ НА САЙТІ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ МІСЬКИЙ ТРАНСПОРТ м. БРОВАРИ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ АВТОБУСНІ МАРШРУТИ м. КРЕМЕНЧУК!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ Чернівецькі автобуси!
  • Відео
    - -
    Друзья сайта
  • Пассажирский транспорт Севастополя
  • Официальный сайт транспортной компании ОАО "Севертранс" (г.Одесса)
  • Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Львівський Електротранспорт Городской транспорт Новочеркасска Хмельницьке комунальне підприємство Хмельницькелектротранс Сайт о транспортной жизни Луганска. Детальная информация о трамвае: маршруты, схемы движения, расписания, информация о подвижном составе и многое другое.
    Транспорт Харькова
    Новини Полтавщини

    Pavel Trofimoff © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz