Портал  Общественного  Транспорта  Украины                                        Портал  Громадського     Транспорту  України

Главная | | Регистрация | Вход
П`ятниця, 26.04.2024, 13:44
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Фотофакти
У Павлограді з'явилась нова модель Рути. У Павлограді з'явилась нова модель Рути
Форма входа
Календарь
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Просмотры
Главная » 2012 » Березень » 31 » Вінниця: запрацював новий автобусний маршрут у режимі "експрес"
19:10
Вінниця: запрацював новий автобусний маршрут у режимі "експрес"
Днями виконком міської ради прийняв рішення "Про визнання приватного підприємства "Демченко” тимчасовим автомобільним перевізником”. Новий учасник виставив на лінію нові великі автобуси на 90 місць кожний. Скористатись новинкою аби скласти власну думку вирішив і кореспондент порталу "ВінницяОк”.

Декілька слів про сам маршрут «Вишенька – Меморіал визволення». Автобуси курсують з інтервалом 10 — 15 хвилин, зупиняються на зупинках суспільного транспорту. З одного кінця міста в інший можна дістатись за 30 — 35 хвилин, в залежності від завантаженості вулиць.

Автобуси відомої у світі фірми – німецькі MANи, з дизельним двигуном та автоматичною коробкою перемикання передач, – розповідає водій Юрій Маслов. – Місце водія надзвичайно зручне, прекрасний огляд.
Прекрасний просторий зручний салон, – каже 57-річний пасажир Олексій Михайлович.

А от пристойно одягнена жіночка висловила свою думку:
– Гарно, але дорого.

Зазначимо, що проїзд у нових автобусах коштує 2,50 грн. І хоча на лобовому склі висить вивіска "Без пільг”, проїхати безкоштовно усе ж можуть ветерани війни та учасники ліквідації аварії на ЧАЕС.

Що ж, дорого чи ні – кожен вирішує сам. Автор цих рядків поїздкою був надзвичайно задоволений: справді європейський рівень. "Маршрутки”, як кажуть, і в долю не падають — небо і земля. Одразу впала в око і безпека поїздки — гроші за проїзд збирає кондуктор, а не водій.

Підприємство «Демченко» стало першим у Вінниці, яке погодилося використовувати великі буси.

Сьогодні лише перший день роботи, – каже власник приватного підприємства Михайло Демченко. – Тож на лінію вийшло три автобуси, а буде 4. Передбачається, що їх має бути 5: чотири на лінії і один у резерві. Автобуси придбані у кредит. А про ефективність роботи зараз говорити зарано. Це можна буде зробити через 3 — 4 тижні роботи, – зазначив Михайло Іванович.

Як пасажир зазначу, що програють ці автобуси хіба що у маневреності. Але це й не дивно — усе-таки габарити. Та в усьому іншому — лише плюси.

Сподіваємось, що перевізник Михайло Демченко буде не єдиним з автобусами такого типу, а міська рада зробить від неї залежне, аби подібні автобуси курсували і на інших маршрутах, наприклад, Вишенька — Лугова.

Сергій Савченко
ВінницяОК
Фото: depo.vn.ua
Просмотров: 1307 | Добавил: Trofimoff | Теги: автобус, Вінниця | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Нове на сайті/NEW
ОНОВЛЕННЯ НА САЙТІ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ МІСЬКИЙ ТРАНСПОРТ м. БРОВАРИ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ АВТОБУСНІ МАРШРУТИ м. КРЕМЕНЧУК!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ Чернівецькі автобуси!
  • Відео
    - -
    Друзья сайта
  • Пассажирский транспорт Севастополя
  • Официальный сайт транспортной компании ОАО "Севертранс" (г.Одесса)
  • Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Львівський Електротранспорт Городской транспорт Новочеркасска Хмельницьке комунальне підприємство Хмельницькелектротранс Сайт о транспортной жизни Луганска. Детальная информация о трамвае: маршруты, схемы движения, расписания, информация о подвижном составе и многое другое.
    Транспорт Харькова
    Новини Полтавщини

    Pavel Trofimoff © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz