Портал  Общественного  Транспорта  Украины                                        Портал  Громадського     Транспорту  України

Главная | | Регистрация | Вход
Четвер, 02.05.2024, 01:06
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Фотофакти
У Павлограді з'явилась нова модель Рути. У Павлограді з'явилась нова модель Рути
Форма входа
Календарь
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Просмотры
Главная » 2011 » Жовтень » 30 » Тернопіль: обрали найкращі автобусні маршрути.
00:21
Тернопіль: обрали найкращі автобусні маршрути.
У Тернополі підвели підсумки конкурсу на кращий автобусний маршрут. Оцінювали переможців за кількома критеріями. А саме – виконання розкладу руху на маршруті, технічний і санітарний стан автобуса, відношення водіїв до пасажирів (ввічливість, уважність) та наявність візуальної інформації для пасажирів.

В управлінні транспорту упродовж місяця збирали інформацію від тернополян. Загалом, стверджують тут, надійшло біля сотні письмових і усних звернень. Їх ретельно перевірили, чи не надходило протягом року на цей маршрут скарг від пасажирів. Лише після цього остаточно визначили переможців. Ними стали автобусний маршрут №5, який обслуговує комунальне підприємство «Міськавтотранс», №13 – товариство «Мега-сервіс» і №19 – товариство «Менс-авто».

За останніх десять років у нашому місті такий конкурс провели вперше. Але, як запевняють в управлінні транспорту, не останній.

– Така своєрідна конкуренція чи змагання бути кращим призводить до того, що ми у кінцевому результаті зауваження зі сторони пасажирів зведемо до мінімуму. Що нам дуже хочеться зробити, – зазначив начальник управління транспорту і зв’язку Ігор Мединський.

До речі, на кожному маршруті – переможцеві конкурсу працює щонайменше 20 водіїв. Тому в рамках відзначення Дня автомобіліста і дорожника грамотами нагородили лише керівників фірм-перевізників. Урочистості відбулися у четвер в Українському домі «Перемога». Крім того, грамоти і грошові премії від міського голови отримали біля півсотні представників автомобільної галузі нашого міста.

Джерело: http://zz.te.ua/

Фото: www.20minut.ua

Просмотров: 1105 | Добавил: Trofimoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Нове на сайті/NEW
ОНОВЛЕННЯ НА САЙТІ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ МІСЬКИЙ ТРАНСПОРТ м. БРОВАРИ!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ АВТОБУСНІ МАРШРУТИ м. КРЕМЕНЧУК!
  • ДОДАНО РОЗДІЛ Чернівецькі автобуси!
  • Відео
    - -
    Друзья сайта
  • Пассажирский транспорт Севастополя
  • Официальный сайт транспортной компании ОАО "Севертранс" (г.Одесса)
  • Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Львівський Електротранспорт Городской транспорт Новочеркасска Хмельницьке комунальне підприємство Хмельницькелектротранс Сайт о транспортной жизни Луганска. Детальная информация о трамвае: маршруты, схемы движения, расписания, информация о подвижном составе и многое другое.
    Транспорт Харькова
    Новини Полтавщини

    Pavel Trofimoff © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz